Geng Warung Pak Jabit

Isnin, 25 Julai 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?





nak join? KLIK SINI...
kritikan diterima bermula sekarang !!!!!
tak boleh maki-maki tau..
hehehe.......

23 ulasan :

Cik Ct berkata...

hmm, ce try cri bckground len ek.. kasi warna skit..
sory taw =)


http://cytyfyfy.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sukma Bintara berkata...

OOOOOOOOOHH.. YE KE..... wARNA APE SESUAI YA????

cik Ida berkata...

hurrmm agak confiused sebab ade dua butang follower :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

Edy Ramanov berkata...

sangat simple. kalau boleh bagi background yang ada patern, corak2 ok. nampak lagi menarik. ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

aimie amalina berkata...

ai cek sukma bintara!
mai lagieee


heee...ase dah okeh..cume cek katak ijo ni..bole ke bagi kecik sikit..hehehe..kalo x bole x pe..ye ttp comey!
sebb sukeee ijau belog ni!



http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sukma Bintara berkata...

T.KSH KEKWAN.......... heheheheheh... meningkat moral saya!!! hehehe

Azzah berkata...

salam..aah yer,button followers nya ada 2 tapi background ni saya paling suka..cantik dan simple..

AnAk dEneSor berkata...

tukar font di bahagian widget

hajar berkata...

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

MiSs ChUbBy ChEeK berkata...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid berkata...

kritik je kan tak bole puji kan?

background kasi color2 sikit ke corak2 sikit ke mesti lagi menarik :)

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Meck berkata...

suka blog macam ni. simple. tak payah background corak-corak..buat pening je hehe

ninie_azriena berkata...

kalau boleh, widget follower letak kat atas sikit..senang blogger lain nak follow :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina berkata...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Sukma Bintara berkata...

WAH............ KEKAWANKU.. TERIMA KASIH....... ATAS NASIHAT DAN KRITIKAN MEMBINA....

T.KSH SGT2....

ieda berkata...

simple and nice.x serabut.
tapi nmpk plain kot.

overall,ok je :D

jemput singgah:

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL berkata...

search button letak atas ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan berkata...

Kasut dan stokin. Tapi header kura2. Apa motifnya??

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad berkata...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun berkata...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Nabila Huda berkata...

jelez tengok abg ben follow u..

background untuk entry dengan sidebar better letak warna kontra etc putih or ape2 je la yang sesuai..archive tu better awak buat scroll bar. so, penggunaan space akan kurang..

jom2 kritik blog ai..

http://lalabiela.blogspot.com/2011/07/ba-tanya-berani-ke-kritik-blog-aku.html

DoodleLicious berkata...

plain lah dear ^_^

kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

zieyzain berkata...

nice,..Like! ziey follow yah =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...