Geng Warung Pak Jabit

Rabu, 8 Jun 2011

Ben Ashaari Ajak Kritik Blog Aku

 klik SINI kalau nak join juga..(tapi 10malam 8/6 dah tutup ok)


Salam semua......
ehem..ehem...
bagus betul ada benda2 kritik mengkritik ni..
gua pun suka kritik2 juga..tapi kritikan yang membina..
jadi..sambil2 kritik tu..jom layan entri2 blog gua !
penuh informasi dan maklumat serta nasiha yang gua kongsikan..
hahahaha...............
blog gua ni takde la cantik mana..tapi seronok dipandang di mata gua ! hahahahha.....

mari..mari...kritik....kritik juga...
jangan lupa baca entri2 blog gua tau!
hehehehehe....



9 ulasan :

TeAqArH berkata...

aiman erk//hehehe...okeh..nk kritik ni..tp membina au...hurm..blog okeh..kata2 kt header tu best...tp bile bukak home...pnjg jugak entry n byk..
cube jdkn dlm 3,4,5 entry ha..pastu..bg entry yg terlalu pnjg,buat la readmore...xde la pnjg sgt nk scrol ke bwh time lalu lalang kt blog...^_^
ref num:189

AdyBudika berkata...

simple!!! suke.. so i terus follow :P tapi..buang la verification kat comment ni..susah tau abg nak komen :P

namaku rahmat berkata...

rasenyer feedjit tu buang jerk kowt..pastu p wat blogwalking konfem blog nie boleh naik, takya la letak captcha nanti malas orang nak komen

from no 120
http://keunikanhidup.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Sukma Bintara berkata...

namaku rahmat: t.kasih... t.ksh.... krn bgitau

Sukma Bintara berkata...

ady budika: t.kasih... t.ksh... sesama follow... tambahkan pengetahuan dan ilmu... hehe

Sukma Bintara berkata...

teagarh: wah.. t.ksh kerana kritik membina.... dunia blog mmg best dr fesbuk.. hehehhehe

Nenek Fasola berkata...

wah! cantik dah la belog sukma bintara neh.header pun sangat cantik!! suka sangat.loading pun sekejap je.nothing tu change lah rasanya ;D

Sukma Bintara berkata...

nenek fasola... jom sesama follow blog~~~~~ hehe...

header tu 2 hari cr.... last2 bru jumpa.... hehe

Sukma Bintara berkata...

t.ksh cik nenek~~~ heheheehehehe..... trubat ckit.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...