Geng Warung Pak Jabit

Khamis, 12 Januari 2012

RAMLI Burger Tidak Halal... Ye ke ni ?

Emel diterima pada pukul 12.00 tengahari, 12/1/2012

“Macam mana Jakim nak inform public. Sijil halal berdasarkan pada tempat proses yg sama semasa permohonan. Pertukaran owner syarikat tak ada kena mengena dengan pengiktirafan sijil halal sebab pekerja masih sama dan nama syarikat masih sama. “Dah lama dah”….. bkn muslim menggunakan cara ini utk menyakinkan orang Islam. Beli syarikat Melayu atau syarikat yg dah ada sijil halal. Mudah ringkas cepat dan berjaya mengaburi mata orang Islam.

Lagi nama pulak “RAMLY” sama juga dgn pau “AHMAD” yang tertipu umat “MUHAMMAD”. Nak tawakal tapi sekarang dah tau, maka terbatalah tawakal kita tadi. Tukarlah jenama baru “AGROMAS” 100% bumiputra FAMA punya. Kalau dia menghidangkan yg tak halal juga terpaksalah dia tanggung.”

Wallahuallam.

Bukti !!!!!------------------------------------~~~~~~~~~~:


Kritik aku: Ini semua kes dengki !!!!...... buatlah penelitian dan penyiasatan !!


 Sekian........................................

3 ulasan :

Tanpa Nama berkata...

http://pakarhowto.com/pengumuman/penjelasan-dari-syarikat-ramly-tentang-isu-dna-babi-mesti-baca.html

http://sedakasejahtera.blogspot.com/2011/12/pendedahan-panas-produk-syarikat-ramly.html

http://kemusykilan.islamgrid.gov.my/questions/view/40798

sila cari rujuk dan wat rujukan di dalam internet sebelum menyebarkan sesuatu...

Sukma Bintara berkata...

dah rujuk semua dah..... kgn rerisau bro.....

Dianaa berkata...

Err betul ke ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...