Geng Warung Pak Jabit

Isnin, 8 Ogos 2011

Terbongkar: Hajjah Sitt Al-Wuzara....


siapa tidak kenal dengan nama Hajjah Sitt Al-Wuzara ?
wanita ini sangat sinonim dengan kerja-kerja mengutuk agama Islam melalui dunia cyber *blog, group facebook: https://www.facebook.com/groups/117676498244829/ **


Pembongkaran telah dibuat melalui #OpsRamadhan oleh
 Hacker GaySec ....














Tengok Blog Hajjah, apakah perasaan anda? KLIK:  
2. http://che-armad.blogspot.com/2011/08/isu-panasss-identiti-makhluk-lahanat.html


Anda boleh cuba klik disini untuk informasi lanjut  http://www.scribd.com/doc/61799442/Hajjah-Sitt-Al-wuzara2

kredit to : mejuez.com & andyhowtt.com      @ http://kasutkaripap.blogspot.com/
(Sumber gambar dari mereka)



Geng Blogger~~~~ T. kASIH.................

11 ulasan :

Kasut& Karipap berkata...

sape bole tangkap dia ni?????

Sukma Bintara berkata...

kita tgk..... sape mampu tangkap.... !!!!! nak je saya tangkap.. tp, kekuatan tbatas~~~

Kasut& Karipap berkata...

pegi la join ISA...haha~

Kasut& Karipap berkata...

makcik hajjah ni tak kelakar ok...
jahat ade laa...

tengok yg nie

http://www.youtube.com/watch?v=F6I5vaEwjbk&feature=related

Sukma Bintara berkata...

nak join cm ne ISA????? masuk dalam lokap sesama ke?? hancur~~~ ha2

Sukma Bintara berkata...

alah karipap... yang awk post tu maharaja lawak la.....

Kasut& Karipap berkata...

hahaha...awk wajib tgk video tu...

Sukma Bintara berkata...

xnak tgk lagi.... ore dok maroh mak cik hajjah lg ni~~~ ejah karipap... pg tembok!!!

Kasut& Karipap berkata...

hahaha...awok la...pegi bomoh..

Sukma Bintara berkata...

nok bomoh make jemput ite pandai la~~~ haha

Kasut& Karipap berkata...

bomoh gapo tu??????? hahaha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...