Geng Warung Pak Jabit

Isnin, 24 Januari 2011

Aku ensem

Hari ni…. Gua banyak sgt wat keja.. Biasa la… amanah, kena jalankan.. Ini soal tanggungjawab. Waktu lunch tadi, gua makan bersama staff office yang terdiri daripada kaum hawa (bunga-bunga BPK). Tengah asyik menjamu selera, tanpa disedari….. Gua dipuji… mereka mengatakan:


Kata Bunga Pertama: “…..Nor… kamu la yang paling ensem, dah lama nak bgitau..”

Jelas Bunga Kedua: “emm… saje je xnak bgitau…. jika dibanding dgn Dia, kamu lagi ensem dari raut wajah Dia…. tapi penampilan je la biasa….”

Aku tersipu-sipu malu…. merah,  tubuh badan aku… minta2 la aku x perasan… haha… K… selamat lunch dengan hati yang happy…Last skali ... aku kena maki, kepala hotak ensem.. hahaha

5 ulasan :

Kasut Karipap berkata...

eleh! perasan! Dia tu lagi hensem dari kamu!

Sukma Bintara berkata...

HAHAHAHAHHAAAHAHAHAHAHH..... weh.... gua la.. hahahahaha

Kasut Karipap berkata...

misteri la sngt nukilan nie...hahahaha

Nor Hazlina berkata...

"minta2 la aku x perasan"??? Cettt~ podahhh~
dgn wujudnya karya ni nmpk sgt keperasanan mu..

Sukma Bintara berkata...

hahahahahahahhaahhahahahaah....

haz: hahahahah.... weh..weh... xprsan la... sehingga cik yah jual buah td puji wei... adakah kamu semua x dengar??? hari ni je 6 org da puji.....

kasut: hahaha... sangat2 misteri.. hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...