Geng Warung Pak Jabit

Rabu, 23 Februari 2011

Pasukan MTM - 'hu ha hu ha'

Hari-hari berlalu, dipertemukan kembali. Dahulunya, kami berdebat di meja mesyuarat, melontarkan idea dibilik cemerlang, menyuarakan pendapat di kawasan ruang legar Diamond, bergelak ketawa dibalai minda, berpesta di Dewan Jauhari, berkaroke di bilik konti dan pelbagai karenah yang dibuat.

5 minit kemudian

Ayahanda datang tersenyum manis, entah mengapa ia tersenyum. Mungkin beliau terasa senang melihat  hubungan ukhwah antara kami. Dahulunya, beliaulah yang selalu mengunjungi kami.

Masa yang dilawati pada pukul 10 malam, pukul 11 malam, pukul 12 malam, dan ada ketika pukul 2 pagi, semata-mata ingin melihat gerak kerja program aktiviti kolej. Beliau tak kisah tentang masa tidur atau rehat, janji dapat apa yang kami semua mahukan. 

Terima kasih ayahanda pengetua KOSASS, UPM.

13 ulasan :

orange berkata...

sahabat slamanya ^^

Sukma Bintara berkata...

hehehehehehhe~~~~~ selamanya~~~~ oh... siapakah gerangan orange??? hehehe

Tanpa Nama berkata...

lolz~~~ best nyer....

teringat zaman masa kita... lolz~~~

marah-marah... gaduh-gaduh...

lepak kat BC tunggu PC main Zombie Plant sampai larut malam x tidor.....

masak2 sosej... cengkodok... maggie.... nampak ada makanan je malam2 turun masak makan teurs...

layan TV... aircond... internet... cite movie Hindustan kegemaran Suresh.... lolz~~~~~

Sukma Bintara berkata...

anonymous: hahahahhahahahaha...... betul~~~~

dalam blik meeting dok gaduh idea sape nak pakai.......

kat bc buat cm rumah... entah brapa banyak da air liur basi atas sofa tu... hahahah... semua bercampur-campur....

kat bc, jika nak makan... makan gan mewah... macam2 ada... hahahahaha.....

jika pegi picnik.... semua ikut... meriah.. cm nak pergi kenduru je~~~~ hahahah....

last2.... ada pulak rombongan cinta 1 malaysia kat genting.... hahahahahhahahahah

Kasut Karipap berkata...

orange adala masni...
anonymous adalah tea...

*tea...dulu sy benci main plant and zombie sbb ayik kne makan ngn zombie je gara2 tanam sunflower comel bnyk2 dan shooter tak tanam =)...sekarang sy dah complete main satu game dan dapat pingat emas! lolz~*

Sukma Bintara berkata...

Orenge adalah masni rupanya.... mane Elizanya Karipap..... hahaha

alah karipap... semua jenis zombie kamu tibai main.. hahahahhahha.. mmg minah game~~~ hahahahahahahha

Kasut Karipap berkata...

eli low profile...hahahaha...

alaa...die pon same..dok main lanun la..buat bandar la kat fb..hah!

Sukma Bintara berkata...

helo~~~~ x main cm karipap tau!!! hahahaahahahahahahah.... hanya yg bergigi besar je main !!!! hahaha

Sukma Bintara berkata...

mane eliza????????? mane??? hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

lolz~~~ bilo mo trip !!!! gi rumah mat nor !!!! lolz~~~~

Sukma Bintara berkata...

ya............ya...... seikhlas hati ~~~ jom la rumah saya reramai!!!!! jom la!!!! bole jalan2kat semua pantai.... semua tempat air terjun.......

penginapan rumah saya la!!!! betul... jom la kekawan.... dari tahun lepas lagi ajak!!!!!

Tanpa Nama berkata...

YEAH~~~ btol3.... PCB !!! nak gi skali lagi !!!!! JOM ARH YANG LAEN... lolz~~~

Sukma Bintara berkata...

Ya~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ betul2 dari hati... nak ajak semua geng kiter pg klate... tido rumah saya la~~~ serius~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...