Geng Warung Pak Jabit

Sabtu, 26 Februari 2011

PaNciNg AcTiViTy

Bersembang tentang hobi mmg banyak... setengah manusia hobinya bersukan, merempit kehulu kehilir, melawakan keta, main belalang,cuci mata shopping centre, main Klik DSLR dan bermacam-macam lagi. Gua pepagi hari minggu x tau nak buat ape... dok rileks... buka buku baca.. Duk dalam 10 min.. sampai mesej kat telepon Nokia 3310 gua. Tut.... Tut... Tut... enset 3310 Cikai...
...........................................................
Mesej: "nor... jom... pegi rumah orang kawen..., lewat dah ni.... naik keta honda hitam aku.. xyah la guna RXZ rempit ko.. risau xsampai", daripada Mohd Heri Felo Rusa.
...........................................
Reply Mesej: "ok....ok..... aku solat zohor dulu... pastu nak pergi mane lagi? , xkan nak tibai nasi rumah org kenduri je..."
...................................................
Mesej: hah....!! ye... pas pegi tibai nasi.. jom.. ikut aku memancing kat tasik Fakulti Kejuruteraan... bawak pancing.. mintak la pancing gan buyud atau Afiq..ganas skit mu pg mancing, baru nampak ckit kejantanan mu.. ni asyik baca buku je.. hahaha, " daripada Mohd Heri Felo Rusa.
...................................................
Reply Mesej: "Mace-mace la mu ni.... hutang RM 30 jangan lupa bayar la... nak pg beli sabun basuh dan slinder RXZ aku.... hahaha"
....................................................
Mesej: Kecek banyak la.... turun cepat.... aku tunggu ni.... aku tunggu kat parking keta ni.... cepat... 5 minit bagi masa... go..go... ", daripada Mohd Heri Felo Rusa.
.......................................
Pukul 5 Petang, Awan kelihatan mendung, mentari memancar 60 % sinarnya... Hati gua mengatakan... memancing memang menyeronokkan.... dapat gak 2 ekor ikan.... memancing selama 4 jam.... memang lama betoi.... biasalah... budak baru belajar.... : 

Hadirnya kasih, datangnya sendiri,
walau ku diuji, ku tetap disini,
cintamu sejati, engkau bidadari,
4 jam lagi,
kau tetap ku nanti,
oh..... IKAN....... Cepat la makan umpan..

Pancing Pinjam~~~~ 

Tasik Fakulti Kejuruteraan... indah.... segar udaranya..
terasa mau terjun dlm tasik ini...
apakan dayaku... tasik yang begitu dalam...
kemahiran renang mencemburui ku.. 
.......................................
Sekian.... Wasslam...... Bye...Bye..... Hehe

2 ulasan :

Kasut Karipap berkata...

mancing sungai la best..ape barang tasik2...muahahaha~

Sukma Bintara berkata...

hahahahahhahahahahahaha.... hahahha... alah... dah tu tempat paling senang mancing... bole gak ikan. 2 ekor tau... tapi ikan baru nak dewasa la.... hahaha....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...